tiistai 26. elokuuta 2014

Mustikkakeitto

Tässä 3 päivää kotisohvalla sairastelemassa. Itseään voi helli silloin nopealla, vatsaystävällisellä mustikkakeitolla.

Mustikkakeitto

7dl vettä
6dl pakastemustikkaa
½dl sokeria

2 rkl perunajauhoa
1 dl vettä

Mittaa kattilaan 7dl vettä, ½dl sokeria ja 4dl mustikoita. Keitä 10min ajan. Valmista suuruste sekoittamalla perunajauhot hyvin veteen.
Siirrä kiisseli pois levyltä ja lisää joukkoon perunajauhosuuruste. Sekoita koko ajan.
Siirrä kiisseli takaisin levylle ja anna kiehahtaa. Lisää joukkoon vielä 2 dl mustikoita.
Kaada kuuma kiisseli jäähtymään kulhoon. Estääksesi kuorettumisen ripottele hieman sokeria pinnalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti