sunnuntai 10. elokuuta 2014

Chicken pocket

Elämässä on tilanteita, joista jää paljon muistoja. Niihin muistoihin liittyy tärkeitä ihmisiä, saavutuksia, juhlaa, uusia alkuja tai vaikka lomafiilistä. Usein näiden tilanteiden yhteydessä nautitaan hyvää ruokaakin.

Näin minullakin, ja ajattelin sitten fiilistellä vielä alkavan työvuoden kunniaksi yhtä tällaista minulle tärkeää hetkeä kesän varrelta.

Chicken pocket:

Kanan fileepihvejä (jos löydät melko tasapaksuja, se helpottaa paistamista)
mausteita
suolaa, pippuria
valkosipulilla maustettu oliiviöljy
oliiviöljy
salaattia
tomaattia
kurkkua
pala paprikaa
vuohenjuustoa
chilituorejuustoa
tortilla

Kuivaa pihvit ja öljyä ne molemmin puolin valkosipulin makuisella oliiviöljyllä.
Mausta ja paista kanan fileepihvit.

Pese ja pilko salaatti, tomaatti, kurkut ja paprika. Mausta suolalla (rocksalt) ja pippurilla.

Tee tortillalevystä kulho käyttäen apunasi muutamaa pientä tikkua (huom! muistuta ruokailijoita näistä tikuista, ettei tule nielastua!!). Mausta tortilla sivellen chilituorejuustoa tortillakulhon pohjalle.

Nosta salaatti kulhoon. Nosta kananfileepihvi salaatin päälle.

Lämmitä vuohenjuustoa paistinpannulla ja nosta kanan fileepihvin päälle.

Kruunaa vuohenjuusto paholaisen hillolla.

Malliannoksessa jouduin hieman mukauttamaan ajatusta tuosta annoksesta kanan fileepihvin paksuhkon olemuksen takia. Joten paloittelin kanan pieniksi ja lisäsin hillon kanan päälle.

Hyvää tuli! Hauskan näköinen kulho, kivasti ruoka esillä ja paljon makuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti