tiistai 3. helmikuuta 2015

Kana-spelttipasta

Olin tässä ostanut pienen erän (2 annosta) spelttipastaa Punnitse ja säästä -liikkeestä. Aattelin testata sen tänään. Näin se meni.

Mausteinen kana-spelttipasta

400g maustamattomia kanasuikaleita
         Santa Maria chicken and steak maustetta myllystä
         Santa Maria chili explosion maustetta myllystä
85g   pekonia
½      paprika
1 prk creme fraiche laktoositon

spelttipastaa/gluteenitonta pastaa
vettä
suolaa

Paista ja mausta kanasuikaleet isolla pannulla, kun samaan aikaan paistat toisella pannulla hieman pienemmäksi pilkotut pekonit. Laita pastavesi kiehumaan ja mausta se suolalla.
Yhdistä pekonit kanasuikaleiden kanssa samalle pannulle. Anna maustua hetki ja mausta lisää chilillä sekä tarvittaessa maun mukaan. ÄLÄ lisää suolaa.
Laita pastat kattilaan kiehumaan.
Pilko paprika ja lisää se kanapannulle pehmenemään. Lisää hetken päästä creme fraiche joukkoon ja anna lämmetä hetken. Ota pannu pois hellalta.
Pastatkin alkavat olla tässä kohtaa valmiita. Nostele pastaa lautaselle ja kastiketta kylkeen.

Nauti tomaattisalaatin kanssa. Varaa ruokajuomaksi vettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti